De eurozone, een economisch blok van bijna alle Europese landen, heeft de transcontinentale handel op een enorme manier opengesteld. Bedrijven kunnen tegenwoordig goederen in het ene land produceren en binnen enkele dagen over land naar een ander land vervoeren.

Hierdoor is de vraag naar duurzame heavy-duty transporttrucks erg groot geworden. Welnu, hoewel er zoveel vrachtwagens zijn die continentale handel in de regio mogelijk maken, is de DAF CF 85 er echt als beste uitgekomen. Maar wat zijn enkele van de redenen waarom de vrachtwagen transporteurs wint? 

Uitstekende geschiedenis van betrouwbaarheid

DAF begon begin jaren 90 met het maken van de CF-serie. In die tijd werden de vrachtwagens gebruikt voor langeafstandstransporten en werden ze wereldwijd een enorme hit. Sindsdien heeft het Nederlandse bedrijf een opmerkelijke geschiedenis opgebouwd in het produceren van betrouwbare zware vrachtwagens. Grote bedrijven kiezen daarom met vertrouwen voor de DAF CF 85. Ze weten zeker dat deze trucks je niet in de steek laten.

Zwaar transport

De CF 85 is een van de krachtigste heavy-duty trucks in Europa. Deze vrachtwagens kunnen met gemak super zware ladingen verplaatsen. Bovendien kunnen ze aan meer dan één aanhangwagen worden bevestigd. Hierdoor kunnen bedrijven eenvoudig meer vracht in één keer vervoeren, iets dat de efficiëntie verbetert en de kosten verlaagt.

Makkelijk onderhoud

De CF 85 is gebouwd voor het gemiddelde bedrijf. In wezen zijn deze trucks erg eenvoudig en als zodanig hebben ze geen ingewikkelde onderhoudspraktijken nodig. De vrachtwagen is simpelweg gemaakt om vracht te vervoeren en heeft weinig onderhoud nodig. In feite kunnen deze vrachtwagens non-stop zeer lange afstanden afleggen zonder te warm te worden of gebreken te vertonen. Ze zijn ook perfect voor alle weersomstandigheden.

Goede inruilwaarde

Belangrijk is ook dat de DAF CF 85, net als veel andere DAF trucks, een uitstekende inruilwaarde heeft. Of je hem nu nieuw of gebruikt koopt, je ‚Äč‚Äčkunt er zeker van zijn dat ze een enorme aanwinst zullen zijn die kan worden verkocht om liquiditeit in je bedrijf te injecteren. Natuurlijk wordt de inruilwaarde ook bepaald door andere factoren, zoals onderhoud en kilometerstand. Maar alleen qua merk scoort DAF zeer hoog als het gaat om wederverkoop.

De DAF CF 85 zal de komende jaren de snelwegen van Europa blijven doorkruisen. Het is de ultieme truck voor het bedrijfsleven en gezien de voordelen hierboven, zou hij bovenaan jouw verlanglijst met trucks moeten staan.