Vanaf jongs af aan was ik al gek om gamen. Toen Harry Potter net uitkwam hadden mijn broer en ik de eerste videogame van de film al. We waren toen nog zo klein dat we samen op één bureaustoel pasten. Mijn broer deed in het begin al het werk, omdat ik nog te jong was om te gamen. Ik keek dus graag mee. Wat jaren later mocht ik ook een aantal knopjes besturen. Ik hield veel van ridders, dus kocht veel ridderspellen. Op gegevens moment moesten mijn ouders erop letter dat het gamen niet voor school kwam. Gelukkig lette ze hier goed op. Uit school eerst huiswerk maken en dan pas gamen. Rond de middelbare school kreeg ik mijn eerste laptop. De Harry Potter spellen van vroeger speelde we op de computer van mijn vader. Mijn nieuwe laptop was helaas niet zo heel goed. Ook was het scherm best heel klein. Mijn kamer was niet heel groot, en hierdoor mijn bureau ook niet. De kleine laptop was nodig zodat deze op mijn bureau paste.

Console gamen

Nadat ik mijn laptop ongeveer een jaar had, kreeg ik van mijn vader een oude PlayStation 1. Dit was perfect, want ik had wel een TV die in mijn kamer paste. Helaas was ik hier niet echt goed in. Ik had moeite met de controller, en vond een toetsenbord veel fijner. Ook hing hier voor mij een bepaalde nostalgie aan die ik miste bij de console. Ik heb het nog wel een tijdje geprobeerd, maar vond het toch niks.

Game computer

Na ongeveer een jaar werken had ik genoeg geld voor mijn eerste echt game computer. Mijn broer hielp mij met het samenstellen van de onderdelen. De desktop paste precies onder mijn bed. Helaas had ik mijn eenpersoonsbed ingeruild voor een tweepersoonsbed. Er was geen plek meer voor mijn scherm. Mijn vader kwam met de oplossing. We monteren je scherm aan een monitor arm. Wanneer je aan het gamen bent klap je m uit, en als je klaar bent hang je het scherm zo dicht mogelijk bij de muur. Dit werkte erg goed. Doordat het scherm ook weer dicht bij de muur kon worden gehangen, koste het bijna geen ruimte in mijn kamer. En tijdens het gamen zat ik toch stil. Ik was heel erg blij met mijn nieuwe systeem. Mijn kamer zag er ook veel beter uit en ook stuk meer volwassen. Om dit te vieren kreeg ik van mijn vader een nieuw spel dat ik graag wilde hebben.